Βαλμπουενά: «Ιδανικοί για το Σαμπιονά οι Καμαρά και Τσιμίκας»

Βαλμπουενά: «Ιδανικοί για το Σαμπιονά οι Καμαρά και Τσιμίκας»

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μίλησε σε γαλλική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Καμαρά και Τσιμίκας έχουν τα χαρακτηριστικά για να σταθούν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο ταλέντο των Κώστα Τσιμίκα και Μαντί Καμαρά υποκλίθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε μέσω skype σε τηλεοπτική εκπομπή γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου που ασχολείται με την Μαρσέιγ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για ποιοι θεωρεί ότι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο Σαμπιονά και ενδεχομένως να φορέσουν τη φανέλα της Μαρσέιγ, ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέδειξε τον διεθνή αριστερό μπακ και τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών. Δύο ποδοσφαιριστές που φέτος κάνουν σπουδαία χρονιά και έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δύο πολύ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που είναι από τα βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν και βασικοί λόγοι της εξαιρετικής χρονιάς της πειραϊκής ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βαλμπουενά μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι δύο παίκτες είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να σταθούν σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι το Σαμπιονά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τις δηλώσεις ακολούθησε ειδικό ρεπορτάζ από τους Γάλλους για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά πριν έρθει στο μεγάλο λιμάνι έπαιζε στη Γαλλία με τη φανέλα της Αζαξιό. Τον γνωρίζουν καλά και ο ίδιος γνωρίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο, έστω και αν αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία.

Δείτε το βίντεο του Βαλμπουενά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ