ΠΑΟΚ: «Η απόκτηση του Μίσιτς θα ολοκληρωθεί κανονικά»

ΠΑΟΚ: «Η απόκτηση του Μίσιτς θα ολοκληρωθεί κανονικά»

Το δημοσίευμα της A Bola περί επιστροφή του Γιόζιπ Μίσιτς στη Σπόρτινγκ διαψεύδεται από τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να αναφέρουν πως η απόκτηση του Κροάτη θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Δεν φτάνουν τα προβλήματα που έχει φέρει ο κορωνοϊός παγκοσμίως, ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει και διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του.

Σήμερα το πρωί οι Θεσσαλονικείς διάβασαν στο διαδίκτυο πως η συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς δεν θα προχωρήσει καθώς οι Ασπρόμαυροι δεν προτίθενται να καταθέσουν την ρήτρα αποδέσμευσης των 2 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους σύμφωνα με την εφημερίδα A Bola.

Στον ΠΑΟΚ αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε διάψευση καθώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα άρχισε να αναπαράγεται και στο σύνολο του εγχώριου ηλεκτρονικού Τύπου. Στη Μικράς Ασίας υποστηρίζουν πως η απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Οι Θεσσαλονικείς όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr θα καταβάλουν τα 2 εκατ. ευρώ έως τα τέλη Μάιου. Επίσης, ΠΑΟΚ και Μίσιτς έχουν δώσει τα χέρια σε ένα νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με μια αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ