Κρέσπο: «Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή»

Κρέσπο: «Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή»

Χοντρή «σφαλιάρα» στο... ασπρόμαυρο κίνημα της παύλας από τον Κρέσπο του ΠΑΟΚ που δήλωσε τα αυτονόητα...

Ακρως αντίθετος με τα όσα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ μέσω του νομικού εκπροσώπου, Τάκη Μπαλτάκου, δήλωσε ο Ανχελ Κρέσπο.

Οι Ασπρόμαυροι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για να ακυρωθεί το πρωτάθλημα και να μπει μια παύλα δίπλα στον φετινό πρωταθλητή. Ο μπακ του Δικεφάλου, όμως, σε δηλώσεις που έκανε το goal.com ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν κανονικά. Να υπάρξει πρωταθλητής και να γίνει κανονικά, όπως προβλέπεται, η διαδικασία ανόδου-υποβιβασμού.

«Προσωπικά πιστεύω ότι οι λίγκες, τα Κύπελλα και οτιδήποτε άλλο, όπως ακούω και από κάποιους προέδρους λιγκών, θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή, ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το… κίνημα της παύλας, το οποίο πρεσβεύει και ουσιαστικά έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ με επίσημο τρόπο, μέσω του Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και μέσα από τα Media που ελέγχει, δέχθηκε ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Μια χοντρή σφαλιάρα. Μέσα από την ίδια τους την ομάδα, με τον Κρέσπο να δηλώνει τα αυτονόητα. Τα αυτονόητα που θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο και δεν θα το καταστρέψουν, όπως αυτά που υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ.

Ενα γερό πλήγμα στην επικοινωνιακή πολιτική του Δικεφάλου από τον Ισπανό μπακ. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας από τους Αγγλους δημοσιογράφους είχε γράψει στο twitter ότι η UEFA είναι πολύ πιθανό να αποβάλλει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν όσες ομάδες προέρχονται από χώρες, στις οποίες θα διακοπούν τα φετινά πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου «το κίνημα της παύλας» είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μόνο για ιδίον όφελος μπορεί κάποιος να ζητάει τη διακοπή του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ