ΠΑΟΚ: Δυο προβλήματα λιγότερα ενόψει επιστροφής στη δράση

ΠΑΟΚ: Δυο προβλήματα λιγότερα ενόψει επιστροφής στη δράση

Η πανδημία έχει και τα καλά της για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα βλέπει σιγά σιγά τους τραυματίες να επιστρέφουν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο κορωνοϊός έχει διακόψει κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, με τις ομάδες να μην κάνουν ούτε προπονήσεις και να είναι όλοι οι παίκτες σε καραντίνα στο σπίτι τους. Πέρα από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο ιός σε όλους τους συλλόγους, μερικές ομάδες έχουν και τα καλά τους από την έξαρση της πανδημίας.

Μια από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πριν την αναβολή των αναμετρήσεων είχε ένα κάρο προβλήματα να αντιμετωπίσει, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα. Συγκεκριμένα, εκτός από τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον και Αουγκούστο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολόγιζε και στους τραυματίες Βαρέλα και Κρέσπο, όπως επίσης και στον μακροχρόνια απόντα Ζαμπά.

Όμως η διακοπή φαίνεται ότι βγαίνει σε καλό για τον Δικέφαλο του βορρά, αφού με την επανέναρξη των υποχρεώσεων, όποτε κι αν αυτή γίνει ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει λύσει δυο προβλήματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Βαρέλα έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του, ενώ όσον αφορά στον Κρέσπο, ο ίδιος υποστήριξε ότι στα μέσα Απριλίου αναμένεται να είναι απόλυτα υγιής.

Παράλληλα, ο χρόνος λειτουργεί ως σύμμαχος και για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος πριν τη διακοπή αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο γόνατο. Γενικά ο ΠΑΟΚ θα έχει τουλάχιστον δυο διαθέσιμους για την επανέναρξη, ενώ δεν αποκλείεται να μην υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον και Αουγκούστο για το πρώτο ματς μετά τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ