Αποκάλυψη: Ο Μακ στο τραπέζι του ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη: Ο Μακ στο τραπέζι του ΠΑΟΚ

Ο Ρομπερτ Μακ έφυγε από την Κόνιασπορ και αμέσως προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, που αναζητά παίκτες από την ελεύθερη αγορά. Και η ΑΕΚ στην... κουβέντα για τον 29χρονο εξτρέμ!

Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ ιδιαίτερη για τον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι είναι δεδομένο ότι το ρόστερ θα αλλάξει. Θα αλλάξει εντυπωσιακά. Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν, να αντικαθίστανται σε μεγάλο βαθμό από τους δανεικούς που θα επιστρέψουν, τους παίκτες της Ακαδημίας, αλλά και κάποιες προσθήκες, που θα γίνουν με μέτρο. Και κυρίως από την αγορά των ελεύθερων. Με τον Ρόμπερτ Μακ να έθεσε ήδη υποψηφιότητα για επιστροφή του στην Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Μακ έπεσε ήδη στο τραπέζι του ΠΑΟΚ. Και η περίπτωσή του αναμένεται να εξεταστεί, καθώς πρόκειται για παίκτη που αποδεδειγμένα έχει ποιότητα και την ικανότητα να προσφέρει λύσεις πρώτης γραμμής στον Δικέφαλο. Μάλιστα, είναι ένας από τους παίκτες που έφεραν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου με την πώλησή του στη Ζενίτ το καλοκαίρι του 2016 (σ.σ. 3.500.000 €).

Ο Μακ πέρασε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην Τούμπα. Είναι μόλις 29 ετών, έχει ακόμη αρκετά «καλά» ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του. Ξέρει τον ΠΑΟΚ και ολόκληρο τον οργανισμό. Είναι εξτρέμ, θέση στην οποία πάσχει ο Δικέφαλος. Το κασέ του δεν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια. Και πάνω από όλα, είναι ελεύθερος.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ παραχωρήθηκε από τη Ζενίτ στην Κόνιασπορ τον Ιανουάριο. Αλλά λόγω του κορωνοϊού το συμβόλαιό του λύθηκε, επέστρεψε στην Μπρατισλάβα και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Με τον ίδιο να μην κρύβει την επιθυμία του να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Τούμπα. Και να βοηθήσει τον Δικέφαλο να κατακτήσει κι άλλους τίτλους.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία πάρει απόφαση για το θέμα του Μακ. Όπως σχεδόν για κανένα «ανοιχτό» θέμα. Και επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η σεζόν, αλλά και διότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί μια λύση με το θέμα του προπονητή. Καθώς η διοίκηση θα προσπαθήσει να βρεθεί μια… οικονομική λύση με τον Αμπελ Φερέιρα και να προχωρήσει στην πρόσληψη άλλου προπονητή. Ο οποίος λέγεται πως έχει ήδη βρεθεί…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μακ, τώρα, ξεκίνησε τη σεζόν στη Ζενίτ, με την οποία είχε 10 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση βασικού και για αυτόν τον λόγο αποχώρησε. Παραχωρήθηκε στην Κόνιασπορ στις 30 Ιανουαρίου, με την οποία πρόλαβε να κάνει μόλις 4 συμμετοχές, πριν ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει από τον σύλλογο, λόγω κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο Μακ ζήτησε από τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας να τον αφήσει ελεύθερο για να πάει κοντά στην οικογένειά του, καθώς ανησυχούσε για την έξαρση του ιού.

ΥΓ. Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μακ έχει προταθεί και στην ΑΕΚ, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Επιθυμία του 29χρονου (08/03/1991) εξτρέμ, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο επειδή στο ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές όλα είναι ρευστά, τίποτε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Αλλωσυε το όνομα του Σλοβάκου είχε «παίξει» για την Ενωση και τον Ιανουάριο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ