Καρέρα: «Τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας το να παίξουμε ξανά»

Καρέρα: «Τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας το να παίξουμε ξανά»

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως προέχει η υγεία και όχι το πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα αν και κατά την εκτίμησή του ίσως αυτό ήταν εφικτό έστω και με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ιταλικό ραδιόφωνο «RadioBianconera» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάσιμο Καρέρα και φυσικά αναφέρθηκε στην κατάσταση με τον κορωνοϊό αλλά και στην πιθανότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο και πάλι.

Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέγρασε την άποψη πως κάποια στιγμή θα μπορούσε να αρχίσουν πάλι τα πρωταθλήματα, τονίζοντας όμως που προέχει η υγεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα:

«Είμαστε επίσης κλειδωμένοι σπίτι. Υπάρχουν σχετικά λίγες περιπτώσεις κρουσμάτων, αλλά κι εμείς σταματήσαμε και μπορούμε να βγούμε έξω μόνο για να κάνουμε ψώνια. Πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε ξανά; Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μας. Πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες, αν μπορούμε να παίξουμε με ασφάλεια. Το παιχνίδι σε άδεια γήπεδα δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Για το αν θα ήταν δίκαιο να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και να ξεκινήσει πάλι η επόμενη τον Αύγουστο τόνισε: «Κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαμε να ξαναρχίσουμε. Είναι φυσιολογικό όμως πρώτα αυτό να συμβεί εξετάζοντας πολλούς παράγοντες, ιδιαίτερα την ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται στο ποδόσφαιρο και των οπαδών. Θα ήταν ωραίο να ξεκινήσουμε και πάλι όλοι σε γεμάτα γήπεδα, αν και είναι δύσκολο».

Για την κατάσταση στο Μπέγκαμο κι αν έχει επαφές με ανθρώπους εκεί: «Ναι, έχω επαφές με φίλους μου. Μου λένε ότι η κατάσταση είναι αυτή που διαβάζουμε και ξέρουμε. Ξέρω όμως τον λαό του Μπέγκαμο. Είναι σκληρός. Δεν παραιτούνται ποτέ και θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από πριν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ