Λεμονής: Θέλω να μείνετε πρώτοι

Λεμονής: Θέλω να μείνετε πρώτοι

Ο 57άχρονος πήγε στον Ρέντη και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Η τελευταία ομιλία του. Αύριο στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα ο Τάκης Λεμονής, σε μια επίσκεψη που έκλεισε έναν ακόμη «κύκλο» του Έλληνα προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο 57άχρονος βρέθηκε στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της προπόνησης, και μίλησε για λίγο σε όλη την ομάδα.

Χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο τρίμηνο, ενώ δεν παρέλειψε να τους ζητήσει τον τίτλο: «Θέλω να μείνετε πρώτοι. Να πάρετε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Γυρίσαμε στην κορυφή, και εκεί θέλω να μείνετε ως το τέλος του πρωταθλήματος» ήταν τα λόγια του.

Η προπόνηση που ακολούθησε έγινε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη αλλά και του Βασίλη Βούζα που θα είναι με την ομάδα στη Λάρισα την Κυριακή. Ο Όσκαρ Γκαρσία, που πριν από λίγο ανακοινώθηκε επίσημα από τους Ερυθρόλευκους, δεν έχει φτάσει ακόμη στη χώρα μας. Αναμένεται πιθανότατα αύριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ