ΑΕΚ: Δημιούργησε θέμα ο μάνατζερ του Καρέρα

ΑΕΚ: Δημιούργησε θέμα ο μάνατζερ του Καρέρα

Ο Αντρέ Ντ' Αμίκο υποστήριξε ότι περιμένει προτάσεις από την Ιταλία για τον πελάτη του στους επόμενους μήνες.

Στις 10 Μαρτίου ο Μάσιμο Καρέρα είχε δηλώσει ότι ο ατζέντης του συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΑΕΚ, οι συνομιλίες πήγαν καλά και πως θα μείνει στην Αθήνα μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ένα μήνα αργότερα, ο μάνατζερ του Ιταλού προκάλεσε έκπληξη, δηλώνοντας ότι περιμένει προτάσεις για τον πελάτη του στους επόμενους μήνες!

Ο εκπρόσωπος του Καρέρα, Αντρέ Ντ’ Αμίκο συνομίλησε μέσω Instagram με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Καρέρα.

«Μετά από χρόνια στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, ανέλαβε τη Σπαρτάκ και την οδήγησε στην κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος μετά από 18 χρόνια.

Τώρα πηγαίνει πολύ καλά στην ΑΕΚ. Έχει ένα πολύ δυνατό χάρισμα και εμπνέει σεβασμό στους παίκτες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα και τους επόμενους μήνες θα έρθουν διάφορες προτάσεις. Από τη Serie A; Μερικές κουβέντες, αλλά τίποτα οριστικό», σχολίασε ο Ντ’ Αμίκο.

Πρακτικά, ο Ντ’ Αμίκο διαφήμισε το έργο του Καρέρα και τον έβγαλε στην πασαρέλα… Δεν ανέφερε ότι ο Καρέρα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δήλωσε ανοιχτός σε συζητήσεις.

Η δήλωση του Ντ’ Αμίκο πιθανώς να έγινε εν αγνοία του Καρέρα, ωστόσο εγείρει ερωτήματα. Η Ένωση χρειάζεται έναν προπονητή απόλυτα προσηλωμένο στη δουλειά του και για αυτό η διοίκηση στηρίζει τον Καρέρα… Θα φανεί στη συνέχεια εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν ο Καρέρα έχει στραμμένες τις κεραίες του στην Ιταλία…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ