«Αφήνει τον Φίρπο και επικεντρώνεται στον Τσιμίκα η Νάπολι»

«Αφήνει τον Φίρπο και επικεντρώνεται στον Τσιμίκα η Νάπολι»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικά, η Νάπολι αφήνει στην άκρη την υπόθεση του Τζούνιορ Φίρπο και επικεντρώνεται στην απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Νάπολι και τον Κώστα Τσιμίκα.

Το Σάββατο υπήρξε δημοσίευμα στην Γαλλία, το οποίο ανέφερε ότι η Νάπολι αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Τζούνιορ Φίρπο, που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και επικεντρώνεται στην απόκτηση του Ελληνα μπακ.

«Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ήταν στο στόχαστρο της Νάπολι, ωστόσο, οι Παρτενοπέι δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον Κώστα Τσιμίκα. Οι Ναπολιτάνοι επικεντρώνονται στην απόκτηση του Τσιμίκα.

Ο 23χρονος είναι από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα για δεύτερη σεζον. Στο παρελθόν είχε δοθεί δανεικός σε Εσμπιεργκ και Βίλεμ. Φέτος, έχει δώσει 4 ασίστ στο πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Νάπολι και τον διεθνή μπακ των Πειραιωτών είναι πλέον καθημερινά, ωστόσο, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο ατζέντης του, τη δεδομένη στιγμή ο Τσιμίκας είναι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Τσιμίκας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Πειραιωτών. Ο 24χρονος μπακ πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ