Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούγιας: «Θέλω και του χρόνου στην ΑΕΛ τους Ουάρντα και Κάτσε»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε ότι θέλει να κρατήσει στην ομάδα του τους δύο παίκτες και τη νέα σεζόν, παρότι αρκετές φορές χρειάζεται να κάνει τα στραβά μάτια στα… παραστρατήματα του Ουάρντα.

Κούγιας: «Θέλω και του χρόνου στην ΑΕΛ τους Ουάρντα και Κάτσε» | to10.gr

Στους Αμρ Ουάρντα και Εργκους Κάτσε αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την επιθυμία του να κρατήσει στην ομάδα τους δύο παίκτες, τους οποίους έχει πάρει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κρατήσουμε στην ΑΕΛ και του χρόνου τον Ουάρντα και τον Κάτσε, γιατί είναι παίκτες ποιότητας και προσωπικά πιστεύω ότι είναι και πολύ καλά παιδιά. Ο Ουάρντα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, αλλά κάνουμε και τα στραβά μάτια σε κάποιες περιπτώσεις, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής, κ. Γρηγορίου.

Ο Εσίτι είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Τον πλήρωσαν και 1 εκατομμύριο αν δεν απατώμαι, αυτά δεν γίνονται. Επίσης, ο Βέρνμπλουμ, που παίρνει 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, είναι καλύτερος από τον Κάτσε; Πρόσφερε μήπως πιο πολλά; Μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ και ο Ουάρντα και ο Κάτσε, είμαι βέβαιος, αλλά μακάρι να μας τους αφήσει άλλη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ».