Ο Ελαμπντελαουί είπε «όχι» σε πρόταση της Φιορεντίνα

Ο Ελαμπντελαουί είπε «όχι» σε πρόταση της Φιορεντίνα

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Φιορεντίνα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι. Ο Νορβηγός μπακ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τον Ιούνιο και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού θα έχει βέβαια επαφές με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί. Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό, αυτό φαίνεται να μεγαλώνει, με τη Φιορεντίνα έχει επιστρέψει για την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο διεθνής μπακ απάντησε αρνητικά και σε πρόταση που είχε στα χέρια του από τους «βιόλα», οι οποίοι στρέφονται σε άλλες επιλογές για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της ιταλικής ομάδας δεν κάλυπτε τα «θέλω» του παίκτη, ο οποίος θέλει περιπου 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η Φιορεντίνα. Από εκεί και πέρα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Ελαμπντελαουί ζητάει από τον Ολυμπιακό πριμ υπογραφής 2 εκατ. ευρώ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, με τις δυο πλευρές πάντως να περιμένουν να περάσει η πανδημία για να καθίσουν στο τραπέζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ