Σαββίδης: «Να φτιάξουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή με τις δικές του δυνάμεις»

Σαββίδης: «Να φτιάξουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή με τις δικές του δυνάμεις»

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με τους Γκαγκάτση-Κυριάκο τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Λίγκας, ενώ έγινε κουβέντα εκτενή για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στον ΠΑΟΚ.

Τηλεδιάσκεψη με τους Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο είχε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της Λίγκας καθώς και η επικαιρότητα που οριοθετείται από τον κορωνοϊό.

Η πρώτη αναφορά του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου αφορούσε τους εργαζόμενους, θέλοντας να επιβεβαιώσει πως όλοι παραμένουν υγιείς και τους παρέχονται οι αναγκαίες διευκολύνσεις προκειμένου να μείνουν ασφαλείς, κάτι που είχε ζητήσει εξ αρχής. Τόνισε ότι παρότι είναι δύσκολη και πρωτοφανής η περίοδος, πρέπει να επιδιώξουμε να βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί. «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Συζητήθηκαν και ζητήματα στρατηγικής για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που είναι και το όραμα του κ. Σαββίδη: «Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις». Τέλος, εκδήλωσε την πρόθεσή να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ