Μπα: «Μου λείπουν οι οπαδοί μας, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα» (vid)

Μπα: «Μου λείπουν οι οπαδοί μας, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα» (vid)

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ τόνισε ότι του λείπει το Καραϊσκάκη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά άπαντες θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Μετά τον Παπέ Αμπού Σισέ και ο Ουσεϊνού Μπα έστειλε μήνυμα ενότητας, καλώντας τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του και να βοηθήσει στη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για τις υπεράνθρωπες μάχες που δίνουν καθημερινά και ευχήθηκε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους οπαδούς των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι και του ίδιου του λείπει το Καραϊσκάκη, αλλά άπαντες θα πρέπει να κάνουν υπομονή, να μείνουν στα σπίτια τους και σύντομα θα ξαναβρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σκέφτηκα να τραβήξω αυτό το video για να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό προσωπικό, τους νοσοκόμους, τις νοσοκόμες, γι’ αυτή την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Καλή δύναμη σε εσάς. Εκτιμάμε πάρα πολύ όλα αυτά που κάνετε και ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα.

Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης: Να μείνετε στο σπίτι, να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές, να πλένετε τα χέρια συχνά γιατί είναι σημαντικό. Μας λείπει το ποδόσφαιρο, το στάδιο, οι οπαδοί, η οικογένεια του Ολυμπιακού, όλα μας λείπουν, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα. Οπότε μείνετε σπίτι και θα ξαναβρεθούμε σύντομα, ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ