Ο ΠΑΟΚ επενδύει στη χρυσή φουρνιά

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στη χρυσή φουρνιά

Από τα «χρυσά» συμβόλαια, στην προ κορωνοϊού εποχή, στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να επενδύσουν στα δεκάδες ταλέντα που είναι στις υποδομές της ομάδας, αλλά και δανεικοί σε διάφορες ομάδες. Ποιοι είναι οι πρώτοι «7» που «χτυπάνε» την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Όταν ξεμπερδέψουμε με το καλό απ’ αυτή την κατάσταση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην πατρίδα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που επικρατεί είναι η αβεβαιότητα για το τι θα φέρει η αυριανή ημέρα. Εκατοντάδες επιχειρήσεις υπολειτουργούν, άλλες έχουν κατεβάσει ρολά μη μπορώντας να ανταποκριθούν στα λειτουργικά τους έξοδα. Η παγκόσμια οικονομία δέχεται ασφυκτικές πιέσεις και θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να ανακάμψουν όλες οι χώρες.

Αυτή η κατάσταση όπως είναι φυσικό και επόμενο έχει χαντακώσει και τον αθλητισμό με πρώτο και καλύτερο τον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες, ακόμα και αυτές με τα βαριά πορτοφόλια προσπαθούν να χαμηλώσουν τα μπάτζετ τους. Αυτό θα γίνει από τη νέα χρονιά και στον ΠΑΟΚ ρίχνοντας το βάρος στα τμήματα των υποδομών. Αν τα λεγόμενα γίνουν πράξη, γιατί κάθε χρόνο τα ίδια ακούμε, τότε θα είναι η πρώτη φορά που στο Δικέφαλο θα προωθηθούν αρκετοί παίκτες από τη χρυσή φουρνιά.

Η ανάγκη λοιπόν οδηγεί τα κλαμπ να ρίξουν το βάρος στα τμήματα υποδομής τους, αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτά τα παιδιά θα στηρίξουν άμεσα την προσπάθεια του πρωταθλητισμού. Θα καταλάβουν, αρχικά, μια θέση στο αρχικό ρόστερ και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν με περισσότερη προσοχή. Στην Τούμπα υπάρχει ήδη μια χρυσή φουρνιά που ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης ομάδας και να διεκδικήσει σε βάθος χρόνου ακόμα και μια θέση στην ενδεκάδα. Πρόκειται για επτά ποδοσφαιριστές «διαμάντια» που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην διάθεση του.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο Μιχαηλίδης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά και ο Δικέφαλος τον απέκτησε από τον Αθλητική Ακαδημία της πόλης. Το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στην πρώτη ομάδα το έκανε στο ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο στις 15 Ιανουάριου 2020. Πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του πρωτάθλημα, αήττητο σερί και συμμετοχές στο Youth League. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, ενώ το μεγάλο του προνόμιο είναι ότι αγωνίζεται με το αριστερό πόδι.

Θεοχάρης Τσιγγάρας: Γεννήθηκε στην Πορταριά Χαλκιδικής και αγωνίζεται ως μέσος, αποκτήθηκε το 2010 από την ακαδημία Μπέμπηδες. Για κάποια χρόνια έκανε καθημερινά το δρομολόγιο Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική αλλά τα τελευταία χρόνια εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Είναι βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ19. Θεωρείται έξυπνος και ικανός αμυντικός χαφ – ικανός να βοηθά και επιθετικά την ομάδα του. Ήταν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Τσβόλε.

Αντώνης Γαιτανίδης: Αγωνίζεται στην επίθεση και το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε σε αρκετά φιλικά του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους σκοράροντας μάλιστα και εντυπωσιακά γκολ. Ο νεαρός που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, διαθέτει ευχέρεια στο συνδυαστικό παιχνίδι, στην διείσδυση, στην ντρίμπλα, ξέρει να συγκλίνει, να βγάζει ασίστ, να σκοράρει. Τον Ιανουάριο αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο πριν διακοπεί το πρωτάθλημα είχε μια συμμετοχή.

Κώστας Μπαλογιάννης: Ο Μπαλογιάννης θεωρείται τυχερός γιατί φέτος είχε μια γεμάτη χρονιά λόγω της παρουσίας του στην ομάδα του Βόλου. Συνολικά έχει παίξει σε 20 αγώνες εκ των οποίων οι 16 στο Πρωτάθλημα. Στον ΠΑΟΚ έχει μετρήσει μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων. Ο 21χρονος, δείχνει έτοιμος να επιστρέφει στην Τούμπα και να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής σε μια θέση που οι λύσεις στα χαφ δεν περισσεύουν.

Λευτέρης Λύρατζης: Ο νεαρός δεξιοπόδαρος αμυντικός έχει καταγράψει 21 συμμετοχές με την ομάδα του Βόλου και ένα γκολ και επιστρέφει στην Τούμπα γεμάτος από εμπειρίες και παραστάσεις. Το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το έκανε στο ματς κυπέλλου με τον Αήττητο στα Σπάτα ενώ έπαιξε επίσης και σε τρεις αγώνες απέναντι στον Πανιώνιο, δυο για το κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα.

Απόστολος Διαμαντής: Ο νεαρός αμυντικός αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το καλοκαίρι παραχωρήθηκε και αυτός δανεικός στην ομάδα του ΝΠΣ., όπου μέτρησε 13 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δέκα για το πρωτάθλημα. Ζήσης Χατζηστραβός: Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα όσα λένε οι προπονητές του πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει σπάνιο εξαιρετική τεχνική, αλλά και ποδοσφαιρικό μυαλό. Φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Καραϊσκάκη και ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας, μετρώντας εννιά γκολ και τρεις ασίστ.

Ζήσης Χατζηστραβός: Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα όσα λένε οι προπονητές του πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει σπάνιο εξαιρετική τεχνική, αλλά και ποδοσφαιρικό μυαλό. Φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Καραϊσκάκη και ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας, μετρώντας εννιά γκολ και τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ