Ο Σαββίδης δραστηριοποιείται και στον αέρα…

Ο Σαββίδης δραστηριοποιείται και στον αέρα…

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα σκαριά τη δημιουργίας μίας αεροπορικής εταιρίας με ελικόπτερα!

Εναέρια φαίνεται πως θα είναι η επόμενη επαγγελματική ενασχόληση του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σχεδιάζει να ανοίξει αεροπορική εταιρία που θα ειδικεύεται στις μεταφορές με ελικόπτερα και θα έχει έδρα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στη συμπρωτεύουσα, οι συνεργάτες του Σαββίδη έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση της σχετικής άδειας. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας διενεργεί τους τυπικούς ελέγχους και σύντομα θα εγκρίνει τον φάκελο.

Σε πρώτη φάση, η εταιρία θα φέρει την ονομασία «North Wings» και το πρώτο μέλος του στόλου της είναι το ελικόπτερο που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του ο Σαββίδης. Ωστόσο, υπάρχει σχέδιο για την απόκτηση και νέων ελικοπτέρων.

Ο σκοπός είναι οι εύποροι επιβάτες που φτάνουν στο «Μακεδονία» και επιθυμούν να μεταβούν σε κοντινούς προορισμούς, να μην αναγκάζονται να νοικιάζουν ελικόπτερα από την Αθήνα, που έχουν υψηλότερο κόστος. Εταιρία με αυτό το αντικείμενο δεν υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα και ο Σαββίδης σκοπεύει να καλύψει το κενό.

Η εταιρία πτητικού έργου σχετίζεται και με την προσπάθεια του Σαββίδη να αποκτήσει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Ο Σαββίδης διαπραγματεύεται με τον Κωνσταντίνο Στέγγο την αγορά του Πόρτο Καρράς στη Χαλιδική, καθώς για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με την επένδυση στις μονάδες, ο Σαββίδης επιθυμεί να παρέχει και γρήγορες μετακινήσεις σε πλούσιους τουρίστες μέσω ελικοπτέρων…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ