«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα: «Τον θέλουν Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Γουλβς, κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ»

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα: «Τον θέλουν Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Γουλβς, κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Γουλβς ενδιαφέρονται για τον 24χρονο, με τους Αγγλους να γράφουν ότι ο θηριώδης αμυντικός κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι μια από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος μπακ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και από τότε δεν ξαναβγήκε από τη βασική 11άδα των Πειραιωτών.

Στο παιχνίδι με την Αρσεναλ στο Εμιρέιτς μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και βοήθησε τους Ερυθρόλευκους να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο Αφρικανός αμυντικός κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Τις τελευταίες ώρες το όνομά του φιγουράρει στις βρετανικές ιστοσελίδες, οι οποίοι τον παρουσιάζουν ως μεταγραφικό στόχο των Λίβερπουλ, Αρσεναλ και Γουλβς! Υπενθυμίζουμε ότι στη Λίβερπουλ παίζει ο φίλος του Μπα, Σάντιο Μανέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αγγλοι στα ρεπορτάζ τους μάλιστα τονίζουν ότι ο 24χρονος σέντερ μπακ κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ! Ενας παίκτης, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Στον Ολυμπιακό, όμως, ανέβασε κατακόρυφα τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πλέον αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» των Πειραιωτών. Εναν σπουδαίο παίκτη, που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και μάλιστα δουλεύει σκληρά.

Στην αρχή της σεζόν ήταν εκτός πλάνων, ωστόσο, δούλεψε σκληρά, πήρε την ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκε, έδειξε ότι αξίζει μια θέση στη βασική 11άδα και πλέον αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ερυθρόλευκης άμυνας.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ