Και η Μίλαν για Καμαρά

Και η Μίλαν για Καμαρά

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μίλαν έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, τον οποίο έχει παρακολουθήσει δύο φορές από κοντά.

Στο στόχαστρο και της Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με το Sportime, η ιταλική ομάδα έχει παρακολουθήσει από κοντά τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού στα ματς με την Άρσεναλ και τη Γουλβς και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη απ’ όσα έχει δει.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Μίλαν θα βγει στην αγορά για την απόκτηση εντός 8αριού και ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους «ροσονέρι» από τα περυσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Μάλιστα, ο Αφρικανός μέσος φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας.

Ωστόσο, το θέμα είναι αν θα μπορούσε να μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κοστολογεί τον παίκτη στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Στην γειτονική χώρα πάντως, αναφέρουν ότι η Μίλαν θα κινηθεί «ζεστά» για την περίπτωση του Καμαρά και πως είναι η ομάδα που έχει εκδηλώσει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ