Ολυμπιακός: Η σφραγίδα του Μαρτίνς (e-mag)

Ολυμπιακός: Η σφραγίδα του Μαρτίνς (e-mag)

Το αφιέρωμα του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς μέσω του 7ου «ερυθρόλευκου» e-mag.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί φανταστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και αν δεν είχε διακοπεί η Σούπερ Λίγκα λόγω κορωνοϊού ίσως ήταν ήδη και μαθηματικά πρωταθλητής.

Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά στην αρχή της σεζόν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, κοίταξε στα μάτια τα μεγαθήρια που αντιμετώπισε και πλέον βρίσκεται στους «16» του Europa, έχοντας ήδη αποκλείσει την σπουδαία Αρσεναλ.

Μάλιστα, είναι και μέσα στον στόχο του Κυπέλλου, αφού βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Η φετινή ομάδα έχει πάνω της τη σφραγίδα του Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κάνει σπουδαία δουλειά και αυτή βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει μεγάλες νίκες. Νίκες, που τον φέρνουν συνεχώς όλο και πιο κοντά στους στόχους τους.

Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (8/4) δημοσίευσαν το 7ο e-mag τους, στο οποίο μεταξύ άλλων υπάρχει αφιέρωμα στον Ιβηρα τεχνικό. «Η σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς», είναι ο τίτλος και το κείμενο αναφέρει τα επιτέυγματα του Πορτογάλου.

Δείτε το σχετικό αφιέρωμα στο 7ο e-mag της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη και περάστε «ερυθρόλευκα» τον ελεύθερο χρόνο σας.

https://issuu.com/olympiacosfc/docs/tefxos7o/58

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ