Βαρέλα: «Δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα του γιου μου» (vid)

Βαρέλα: «Δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα του γιου μου» (vid)

Συγκλονίζει ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ - Τι είπε για το πρόβλημα υγείας του γιου του, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο PAOK TV ο Φερνάντο Βαρέλα, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού.

«Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Φερνάντο Βαρέλα.

Για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, τόνισε: «Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να το αποδεχθούμε, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί μέσα από το κανάλι του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, ωστόσο, οι Ασπρόμαυροι σήμερα δημοσίευσαν ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε ο Αφρικανός σέντερ μπακ.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ