Ρέι: «Δεν εξαρτάται από μένα, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει»

Ρέι: «Δεν εξαρτάται από μένα, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει»

Ο Αργεντινός πορτιέρο μίλησε για την πορεία του στην Γοδόι Κρουζ, ενώ ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στην ομάδα, τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ.

Στην Αργεντινή με τη φανέλα της Γοδόι Κρουζ αγωνίζεται ο Ροντρίγκο Ρέι, με τον έμπειρο πορτιέρο να έχει δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λατινοαμερικάνος τερματοφύλακας μίλησε για το μέλλον του σε ιστοσελίδα της Αργεντινής και τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, καθώς διατηρεί τα δικαιώματά του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την επιστροφή του στην Γοδόι: «Καλά, έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που δουλεύουμε σωστά και αυτό μου αρέσει. Ένιωσα περηφάνια που οι άνθρωποι της Γοδόι προσπάθησαν να με φέρουν πίσω στην ομάδα. Γύρισα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα, που δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση».

Για το ότι το συμβόλαιο δανεισμού του λήγει τον Ιούνιο, και αν έχει ενημέρωση ότι μπορεί να παραταθεί: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου. Η κατάσταση είναι αβέβαιη, δεν ξέρουμε καν πότε θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στη Γοδόι και μετά το τέλος της σεζόν: «Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, τα δικαιώματα μου ανήκουν στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ