Δώνης: «Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων των ανθρώπων»

Δώνης: «Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων των ανθρώπων»

Για το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά και την επικαιρότητα σχετικά με τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία γενικότερα, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στην ΕΡΤ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην ΕΡΤ:

«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω. Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ