Παναθηναϊκός: Επανέρχεται η Ισπανία, ηρεμεί ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται η Ισπανία, ηρεμεί ο Ρόκα

Η ισπανική Κυβέρνηση ανακοίνωσε τη σταδιακή άρση των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού και ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει στους ρυθμούς του.

Την επαναφορά προς την κανονικότητα, έστω και με αργούς ρυθμούς, προωθεί στην Ισπανία η Κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ. Ο υπουργός Υγείας, Σαλβαντόρ Ιλά εξήγγειλε ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσει η σταδιακά άρση των περιοριστικών μέτρων και θα επιτρέπεται με κάποιες προϋποθέσεις η κυκλοφορία.

Τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον Covid-19 έχουν υποχωρήσει σημαντικά και πλέον η πανδημία τελεί υπό τον έλεγχο των υπηρεσιών υγείας. Αυτή η εξέλιξη ανακουφίζει και τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται με την οικογένεια του στη Βαρκελώνη από την αρχή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μιλώντας με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Ρόκα ακούγεται πιο ήρεμος και επιβεβαιώνει ότι στην πόλη επικρατεί ηρεμία. Ο Καταλανός δουλεύει όλες τις μέρες της πανδημίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά είναι διαφορετικό να αισθάνεται και ασφαλής.

Ακόμα, δεν έχει προγραμματιστεί η ημερομηνία επιστροφής του Ρόκα στην Αθήνα, ωστόσο πλέον προσδιορίζεται για τα τέλη Απριλίου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ρόκα θα εκδώσει τα εισιτήρια του μόλις οι συνθήκες στη Βαρκελώνη ομαλοποιηθούν περαιτέρω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ