Αργύρης Καμπετσής: Στον ΠΑΟΚ μέσω Βρύζα ή στον Άρη μέσω Διαμαντόπουλου;

Αργύρης Καμπετσής: Στον ΠΑΟΚ μέσω Βρύζα ή στον Άρη μέσω Διαμαντόπουλου;

Είναι το καλοκαίρι που θα αναζητήσει την αναγέννηση του. Ίσως την τελευταία του ευκαιρία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Αργύρης Καμπετσής δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό και η συνεργασία του με το γραφείο των Βρύζα-Διαμαντόπουλου τον φέρνει μπροστά σε... σταυροδρόμι.

Από τη… φουρνιά του 2018, τους νεαρούς δηλαδή που έφτασαν εκείνο το δύσκολο καλοκαίρι στο Κορωπί, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει Ελληνες κάτω των 24 ετών, ο Αργύρης Καμπετσής είχε όλο το… πακέτο για να ξεχωρίσει. Το δικό του report ήταν πιο γεμάτο από πολλών άλλων. Ολυμπιακός στο ξεκίνημά του και μια σπουδαία μεταγραφή στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. Γερμανοθρεμένος και με εμπειρία από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ενα… κλικ σε εμπειρία και παραστάσεις παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Ο Δώνης και ο Νταμπίζας τον πίστευαν πολύ, ποτέ όμως σε αυτή τη διετία ο νεαρός φορ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Προοριζόταν για δεύτερη επιλογή στην επίθεση, θέση την οποία είχε την πρώτη σεζόν. Η έλευση του Περέα τον έφερε πιο πίσω στην ιεραρχία, η δεύτερη χρονιά του ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Υπήρξαν και κάποιες μουρμούρες από το γεγονός πως δεν αγωνιζόταν όσο θα ήθελε. Πλέον βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Καλείται είτε να παίξει το τελευταίο του… χαρτί για να βρει μια θέση στον Παναθηναϊκό, είτε να αποχωρήσει και να ψάξει αλλού την καθιέρωση.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο μυαλό του η ιδέα της αποχώρησης. Από τον περασμένο Γενάρη υπήρξαν επαφές με άλλους συλλόγους, αλλά τίποτα δεν προχώρησε. Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει κάποια προσέγγιση για επέκταση του συμβολαίου του το οποίο τελειώνει το 2021. Δείγμα ότι δεν τους έχει… πείσει. Και σίγουρα η αναζήτηση κι άλλου φορ τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο.

Η αλλαγή ατζέντη, ο Βρύζας και ο… Άρης

Και κάτι ακόμα που μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην περίπτωση του Καμπετσή. Εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει μανατζερικό γραφείο. Τα… έσπασε με τους προηγούμενους συνεργάτες του και οι φήμες τον θέλουν κοντά στον Ζήση Βρύζα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού επί Ουζουνίδη.

Οι δυο τους (Βρύζας και Διαμαντόπουλος) συνεργάζονται πλέον και ψάχνουν… πελατολόγιο. Ο Καμπετσής έμεινε… ελεύθερος από ατζέντη και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν. Βεβαίως, όπου υπάρχει Βρύζας, υπάρχει και ΠΑΟΚ. Συνεχίζει να έχει άριστη επικοινωνία με τα υψηλά κλιμάκια του δικεφάλου και συνεχίζει να ρίχνει… δίχτυα σε όλες τις μικρές ηλικίες του δικεφάλου για να γεμίσει το γραφείο του με πελάτες.

Σαφώς και μια τέτοια συνεργασία (Βρύζα – Καμπετσή) φέρνει στο προσκήνιο για τον Έλληνα επιθετικό τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που μην ξεχνάμε πως με εντολή του αφεντικού του, Ιβάν Σαββίδη, πηγαίνει σε μια… ελληνοποίηση και σε νέα παιδιά. Όμως ας κρατήσουμε και ένα ακόμα υστερόγραφο στην ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που άλλαξε το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή και φόρεσε ξανά εκείνο του ατζέντη, εξακολουθεί να διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους του Άρη, στον οποίο δούλεψε πρόσφατα. Ο Αργύρης Καμπετσής έχει πέσει στο τραπέζι των κίτρινων εδώ και αρκετό καιρό. Ως μια σχετικά φτηνή λύση, σε μια περίοδο που τα οικονομικά όλων των ομάδων – ελέω κορωνοϊού – θα είναι πιο… σφιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ