Η προσφορά 10.000 μασκών της Θύρας 7 σε βίντεο! (vid+pic)

Η προσφορά 10.000 μασκών της Θύρας 7 σε βίντεο! (vid+pic)

Δείτε σε βίντεο την υπέροχη πράξη της Θύρας 7 να προσφέρει 10.000 μάσκες σε νοσοκομεία όλης της Ελλάδας!

Αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει όλος ο πλανήτης εξαιτίας του κορωνοϊού, τη διαφορά την κάνουν αυτοί που προσφέρουν! Έμπρακτα!

Για να βοηθήσουν αυτούς που υποφέρουν και αυτούς που δίνουν τη «μάχη» για να απαλύνουν τον πόνο όσων υποφέρουν. Των γιατρών και των νοσηλευτών φυσικά, που αποτελούν τους ήρωες της καθημερινότητας.

Ανάμεσα σε εκείνους που προσφέρουν έμπρακτα είναι και η Θύρα 7, με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να προχωρούν σε δωρεά 10.000 μασκών σε νοσοκομεία όλης της Ελλάδας (βαμβακερές, πολλαπλών χρήσεων)!

Παρακάτω θα δείτε το συγκινητικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζοντα μία-μία οι προσφορές μασκών σε όλη την Ελλάδα και το μήνυμα της Θύρας 7:

«Ολοκληρώθηκε η διανομή μασκών από την ΘΥΡΑ 7 σε όλη την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά της 7, που η κεντρική ιδέα της ΘΥΡΑΣ 7, έγινε ΠΡΑΞΗ, σε 3 μέρες! Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή να προσφέρουν βοήθεια σε εκείνους που το είχαν ανάγκη.

Είμαστε όλοι περήφανοι που ανήκουμε στην ΘΥΡΑ 7. Μια ΘΥΡΑ 7 που δε θα σβήσει ποτέ! Υπήρχε πριν από εμάς, υπαρχει με εμας και θα υπάρχει μετά από εμάς, γιατί είναι ΙΔΕΑ.

ΘΥΡΑ 7».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ