Πανιώνιος : Κλείνει τον Τασουλή

Πανιώνιος : Κλείνει τον Τασουλή

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λανς για την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή, αφού το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι αν θα υπάρχει ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του Έλληνα μπακ.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Χρήστου Τασουλή είναι ο Πανιώνιος, καθώς τα έχει βρει σε όλα σχεδόν με τη Λανς και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν υπάρξει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lensois.com, o τεχνικός διευθυντής της Λανς, Έρικ Ροί επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Πανιώνιο και οι συζητήσεις φαίνεται να είναι σε πολύ καλό σημείο.

Υπάρχουν πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ακόμα και σήμερα, όμως γενικά είναι θέμα ημερών να φορέσει τα κυανέρυθρα ο ακραίος μπακ της γαλλικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος κινήθηκε για τον Τασουλή μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Εχσάν Χατζισαφί.

Τελικά οι ερυθρόλευκοι αγόρασαν από τον Ιστορικό τον Ιρανό αριστερό μπακ κι έκτοτε η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη Λανς για τον Τασουλή και όπως φαίνεται αργά η γρήγορα το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο Έλληνας μπακ έχει παίξει μόνο 75 λεπτά στο πρωτάθλημα με την Λανς από την αρχή της σεζόν και ποτέ δεν φαινόταν ικανός να ανταγωνιστεί τον Καρίμ Χαφέζ στην αριστερή πλευρά της άμυνας, μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ