Διευκρινιστική δήλωση Ινσούα: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να με κρατήσει, αγαπώ και σέβομαι τον σύλλογο»

Διευκρινιστική δήλωση Ινσούα: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να με κρατήσει, αγαπώ και σέβομαι τον σύλλογο»

Με διευκρινιστική του δήλωση ο Εμάνουελ Ινσούα πήρε θέση σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του.

Η συνέντευξη του Ινσούα σήκωσε αρκετή… σκόνη. Ο Αργεντινός είπε ατάκες που συζητήθηκαν σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο, άφησε ξεκάθαρα αιχμές για πρόσωπα εντός της ομάδας, είπε πως δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Νωρίτερα, to10.gr έκανε ανάλυση των λεγομένων του Αργεντινού, ο οποίος επί της ουσίας επιδιώκει απευθείας επαφή με την κεφαλή του συλλόγου προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του. Και πριν από λίγο προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, στις οποίες τόνισε πως ο σύλλογος έχει δείξει ότι θέλει να τον κρατήσει (δε μίλησε πάντως για επίσημη πρόταση), ξεκαθάρισε τον σεβασμό του και την αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό, όπως και τον σεβασμό του για όσους δουλεύουν σε αυτόν.

Επιπλέον, έριξε το… μπαλάκι στην ομάδα, λέγοντας πως γνωρίζει η διοίκηση τι πρέπει να κάνει για να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ινσούα:

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα θέματα μετά από μια συνέντευξη μου. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Ο σύλλογος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία, όπως και εγώ γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περαιτέρω δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτήν εποχή εξαιτίας του κορωνοϊού

Επίσης επιθυμώ να είμαι ξεκαθαρος: σέβομαι απόλυτα τους πάντες στο κλαμπ, από τον μεγαλομετοχο έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Στα 3 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό έχω εισπράξει ενδιαφέρον και σεβασμό, όπως ακριβώς και εγώ αισθάνομαι για όλους στο σύλλογο. Το ίδιο αισθάνομαι έως σήμερα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο όπως την οικογένεια μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ