ΠΑΟΚ: Σε δημοπρασία στη μάχη κατά του κορωνοϊού η φανέλα του Μπερμπάτοφ

ΠΑΟΚ: Σε δημοπρασία στη μάχη κατά του κορωνοϊού η φανέλα του Μπερμπάτοφ

Μια φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ της σεζόν 2015-2016 προσφέρει σε δημοπρασία ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού «επιστρατεύεται» και μία φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάοφ της σεζόν 2015-2016 που προσέφερε για καλό σκοπό ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Αναλυτικά το Charity Idols αναφέρει:

Ο Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης στηρίζει το #30K_masks_challenge για την αγορά 30.000 μασκών υπέρ τριών νοσοκομείων αναφοράς κατά του Covid-19 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο και προσφέρει την συλλεκτική φανέλα που φορούσε ο σούπερ σταρ Ντιμιταρ Μπερμπατοφ τη σεζόν 2015/16 στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης στηρίζει το #30K_masks_challenge για την αγορά 30.000 μασκών υπέρ τριών νοσοκομείων αναφοράς κατά του Covid-19 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο και προσφέρει την συλλεκτική φανέλα που φορούσε ο σούπερ σταρ Ντιμιταρ Μπερμπατοφ τη σεζόν 2015/16 στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com Stay Home 🏡 Stay Safe #30K_masks_challenge #fightfromhome «Solidarity 4 Ever»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ