Αρωνιάδης: «Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε όπως άλλες ομάδες»

Αρωνιάδης: «Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε όπως άλλες ομάδες»

Ο υπεύθυνος των new media του ΠΑΟΚ μίλησε για τις μεταβολές που φέρνει ο κορωνοϊός στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στις αλλαγές που θα επιφέρει ο κορωνοϊός στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στάθηκε ο υπεύθυνος των new media του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρωνιάδη στον Metropolis:

Για τις ενέργειες των new media του ΠΑΟΚ με τους παίκτες: «Είναι κάτι λογικό. Έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά που έχουν συνηθίσει να κάνουν πράγματα. Για εμάς, εκτός από ποδοσφαιριστές, είναι φίλοι και ακόμη για εκείνους είναι μια διέξοδος. Θέλουν να ξεφύγουν, να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και να φύγει η σκέψη από την καθημερινότητα»

Για την ανταπόκριση του κόσμου στα new media του ΠΑΟΚ: «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Το τουρνουά πήγε πολύ καλά, όπως και το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Σήμερα στις 7, ο Σίμος ο Παπαδόπουλος θα συμμετέχει σε τουρνουά με αγγλικές ομάδες. Την Τετάρτη ο Πέλκας πιθανότατα θα συμμετέχει σε ένα άλλο. Προσπαθούμε να είμαστε δραστήριοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό που γίνεται στο εξωτερικό όπου οι ομάδες δείχνουν παλαιότερα παιχνίδια. Στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχουμε αλλιώς».

Για το αν αισθάνονται πιο σίγουροι που δεν είναι στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών: «Σίγουρα. Είναι κάτι ρεαλιστικό. Όταν έχεις δοκιμάσει και έχεις στηρίξει μια λύση μπορείς να αισθάνεσαι πιο σίγουρος. Εμείς έχουμε το PAOK TV και επενδύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε σαν κάποιες άλλες ομάδες που είναι άστεγες επειδή λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρα όταν βγούμε από τα σπίτια μας, θα έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιον θα πάει σε μια καφετέρια ή σε ένα γήπεδο. Αυτό αλλάζει λίγο το μοτίβο. Η κατάσταση αυτή μας έκανε να εξοικειωθούμε με την τεχνολογία. Το PAOK TV είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα και θα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο πλέον. Είναι θετικό για εμάς λοιπόν που ο κόσμος έχει εξοικειωθεί».

Για την επιρροή του κορωνοϊού στην αγορά: «Νομίζω όλη η αγορά θα επηρεαστεί, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια άτυπη βαριά βιομηχανία. Φυσικά και θα πληγεί. Η Super League έχει αναθέσει σε μια εταιρεία να ελέγξει τον αντίκτυπο της κατάστασης. Τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι πιο δύσκολα για όλους».

Για τα γενέθλια και το πώς θα γιορταστούν: «Νομίζω θα το ζήσει ο καθένας με το δικό του τρόπο. Φέτος τα γενέθλια συμπίπτουν με την 21η Απριλίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα παρουσιαστεί η περσινή πορεία για να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να χαμογελάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα του. Τα περσινά γενέθλια ήταν μαγικά. Εκείνο το διήμερο ήταν μαγικό. Η πόλη το έζησε έντονα. Το περσινό είναι δύσκολο να ξεπεραστεί φέτος αλλά μπορούμε του χρόνου να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο ή κάτι καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ