Σενάρια για ΑΕΚ και Σκόκο από την Αργεντινή

Σενάρια για ΑΕΚ και Σκόκο από την Αργεντινή

Για ακόμη μία φορά το όνομα του Νάτσο Σκόκο βρίσκεται σε μεταγραφικά σενάρια σχετικά με την ΑΕΚ.

Καλοκαίρι δίχως να «παίξει» επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ δεν γίνεται και φέτος τα σενάρια ξεκίνησαν ακόμη πιο νωρίς, από την άνοιξη. Το συμβόλαιο του 34χρονου άσου με την Ρίβερ Πλέιτ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και στην Αργεντινή έχει ήδη ανοίξει η κουβέντα για το μέλλον του.

Όπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα «tysports.com», μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σκόκο είναι και η ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα: «Στη Νιούελς ονειρεύονται την επιστροφή του Σκόκο αφού λήγει το συμβόλαιό του με την Ρίβερ. Μάλιστα, του προσφέρουν συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια (κάτι που θέλει ο παίκτης, προκειμένου να ολοκληρώσει κατόπιν την καριέρα του). Επιπλέον, για τον Αργεντινό επιθετικό ενδιαφέρεται η Βραζιλιάνικη Ίντερ, η ΑΕΚ από την Ελλάδα και ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Ροζάριο κι αν πήγαινε ξανά στο εξωτερικό θα ήταν μόνο για έναν χρόνο. Ένα χρόνο επιπλέον θα ήταν και η απόφασή του αν τελικά συνεχίσει στη Ρίβερ».

Αυτό πάντως που φαντάζει πιθανότερο απ’ όλα είναι ο Σκόκο να επιστρέψει στην αγαπημένη του Νιούελς και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ