Στον ΠΑΟΚ για πάντα ο Βιεϊρίνια

Στον ΠΑΟΚ για πάντα ο Βιεϊρίνια

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν θα είναι μεγάλες, με κύριο στόχο τη μείωση του μπάτζετ και τον οικονομικό εξορθολογισμό της ΠΑΕ. Πολλά θα είναι τα διαφορετικά πρόσωπα τη νέα αγωνιστική περίοδο για τον Δικέφαλο αλλά ένας από αυτούς που θα παραμείνουν σίγουρα, είναι ο  Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Ιβάν Σαββίδης είχε επικοινωνία τις προηγούμενες μέρες με τον αρχηγό της ομάδας και σε αυτή τέθηκαν οι βάσεις όχι μόνο για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά και για συνεργασία άλλου τύπου τα επόμενα χρόνια.

«Είσαι και θα παραμείνεις μέλος του ΠΑΟΚ. Η προσφορά σου είναι πολύ μεγάλη και θα συνεχίσει να είναι», ήταν το μήνυμα του αφεντικού της ΠΑΕ στον 34χρονο άσο, που άκουσε με ικανοποίηση τα λόγια αυτά. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως στον Πορτογάλο δεν θα προταθεί γενναία μείωση αποδοχών.

Τέλος, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία και την επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος, με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητά να προσπαθήσει όλη η ομάδα για το καλύτερο εφόσον πραγματοποιηθούν τα playoffs και ολοκληρωθεί το Κύπελλο. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παίκτες μέσω του αρχηγού πως η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ