Τα επόμενα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ, του Μπαλτάκου και του σάιτ του ανιψιού

Τα επόμενα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ, του Μπαλτάκου και του σάιτ του ανιψιού

Δύσκολες μέρες για Παναθηναϊκούς στο μπάσκετ και ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Για υπαλλήλους του Καλπαζίδη. Υπάρχει λύση όμως. Και ο Βασίλης Δεκάρικος τους την κάνει δώρο μαζί με τη λαμπάδα τους…

Κακοί άνθρωποι είστε τελικά. Πέσατε αμέσως να τα φάτε τα παιδιά. Εκείνους που από τη πρώτη στιγμή έδειξαν τον δρόμο της αλήθειας και που για χάρη της έφτιαξαν μέχρι και site με τα κεφάλαια του Ιωάννη Καλπαζίδη (ναι, και η Paralot δική του είναι). Με τα λεφτά που έβγαλε τίμια ο ανιψιός σαν σερβιτόρος.

Δεν πάει να λέει και η Επιτροπή Εφέσεων. Πληρωμένοι και αυτοί σίγουρα. Ακούς εκεί να επιβεβαιώσουν πως ο ΠΑΟΚ 1 και ο ΠΑΟΚ 2 είναι του Ιβάν; Αφού ρε περίεργοι ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του; Τι δεν καταλαβαίνεται επιτέλους…

Σας το εξήγησε επιστημονικά ο μετρ της δικηγορίας Τάκης Μπαλτάκος, που στα καλά χρόνια του μπάσκετ δεν είχε καταφέρει να νικήσει για τον Παναθηναϊκό όχι δικαστήριο αλλά ούτε παιχνίδι σε παγωτό lucky cup.

Σας το εξήγησε δημοσιογραφικά ο άριστος Λαλάκης, που όπως ο Μπαλτάκος είναι πάντα Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και ΠΑΟΚ 1 στο ποδόσφαιρο (η Ξάνθη να βρει δικό της, με έναν μισθό πόσες δουλειές να κάνουμε;).

Σας το επεσήμαναν και εκείνοι οι φοβεροί ρεπορτέρ από την ερωτική Θεσσαλονίκη. Εκείνα τα διαμάντια που μετά το κίνημα της παύλας, τώρα συναντήθηκαν και με αυτό της… τάβλας.

Το λέει και ο δικαστής Σαγόνιας που έφτασε 60 χρονών και ακόμη γράφει για τους Ασκούς του Αιόλου.

Πόσους θέλετε για να πειστείτε;

Τέλος πάντων. Μην πτοείστε παιδιά. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος είναι εδώ για εσάς. Ετοίμασα μόλις νέα παρτίδα με επιχειρήματα. Για την δικαίωση του αγώνα σας. Σοβαρά επιχειρήματα. Για να πάμε στο CAS που έχει ξένους δικαστές και να σαρώσουμε. Να λάμψει η αλήθεια.

Σημειώστε τώρα που έχω έμπνευση:

1) Ο ΠΑΟΚ έχει γενέθλια Απρίλη και η Ξάνθη Γενάρη. Ο Δικέφαλος είναι Κριός και η Ξάνθη Αιγόκερως. Δεν μπορούν λοιπόν να έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη: Θα μπερδεύονται τα κέρατα.

2) Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Πόντιος. Σε κανένα από τα σχετικά ανέκδοτα δεν υπάρχει αναφορά στην ακριτική πόλη.

3) Αν ο ΠΑΟΚ είχε στα αλήθεια την Ξάνθη, δεν θα έπαιρνε τερματοφύλακα τον Ζίφκοβιτς που δεν πιάνει ούτε… αστείο. Θα τον έστελνε δανεικό στον Ατρόμητο για να είναι σίγουρος ότι στο 90+2΄η κεφαλιά του Κρέσπο όσες φορές και αν επαναληφθεί θα καταλήξει στα δίχτυα

4) Ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε «8» στην Γεωγραφία στο γυμνάσιο. Η μοναδική φορά που βρέθηκε στη Ξάνθη ήταν εκείνη που χάθηκε. Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ήθελε να πάει, αλλά χάλασε το gps!

5) Η Ξάνθη είναι ψηλότερα στον χάρτη από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι εκεί πάνω δεν βλέπει ο Γιωργάκης

6) Ο Πανόπουλος ακούει τη Σουζάνα, και ο Ιβάν τη Σβετλάνα.

Θα μπορούσε μάλιστα για όλα αυτά να επιχειρηματολογήσει στην ευρω-βουλή, ο ευρω-βουλευτής Ζαγοράκης που φρόντισε εξ αρχής να πάρει αποστάσεις από την ΝΔ, όταν κατάλαβε ότι η Κυβέρνηση θέλησε μόνο να σώσει τον ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό. Οι αχάριστοι. Οι αχρείοι. Οι αμόρφωτοι.

Θα τα έλεγε όλα αυτά ο Θοδωρής. Αλλά ακόμη προσπαθεί να ξεμπερδέψει στο λεξικό μια άλλη βρώμικη υπόθεση. Ποιο είναι τελικά το σωστό: «αβγό ή αυγό» γιατί εκείνος τα τρώει «μάτια» και κάτι τον μπερδεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ