Πιστόλια, πολυιδιοκτησία, ν-τροπολογία. Ποια είναι τελικά η διοίκηση Σαββίδη που δεν σέβεται κανέναν

Πιστόλια, πολυιδιοκτησία, ν-τροπολογία. Ποια είναι τελικά η διοίκηση Σαββίδη που δεν σέβεται κανέναν

Ποιος ο απολογισμός που της δίνει το δικαίωμα να κουνάει το δάχτυλο;

Η εικόνα με τη πιστόλα στο γήπεδο της Τούμπας, που έκανε τον γύρο του κόσμου. Μια υπόθεση που πάει στα δικαστήρια από αναβολή σε αναβολή.

Το επιβεβαιωμένο σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας που δίχως το… χεράκι της Κυβέρνησης και εκείνη τη ν-τροπολογία σε χρόνο ρεκόρ ισοδυναμούσε άμεσα με υποβιβασμό.

Ένα πρωτάθλημα και αυτό κάλπικο, καθώς ο ΠΑΟΚ αγόρασε την Ξάνθη από το καλοκαίρι του ΄18.

Οι αλητείες του Βόλου.

Τα κύπελλα του Κύζα και του Καλφόγλου.

Και βέβαια η υπόθεση με το FFP που απειλεί την ΠΑΕ με «κραχ».

Τα μεγάλα κομμάτια ενός παζλ που σχηματίζει μια παράξενη εικόνα.

Γιατί με συγχωρείται αλλά ειλικρινά μου κάνει εντύπωση ο κόσμος του ΠΑΟΚ που ακόμη δεν έχει αντιδράσει.

Που σιωπηλά αποδέχεται τον έναν λεκέ μετά τον άλλο στην ιστορία του. Που δεν αντιδρά στις επιλογές και τους χειρισμούς μιας διοίκησης που πιστεύει ότι μπορεί και να κουνά το δάχτυλο έπειτα από όλα αυτά.

Μια διοίκηση που δεν είναι ότι δεν σέβεται το Κράτος, τη Δικαιοσύνη, το ποδόσφαιρο. Δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ. Και αυτό τον ΠΑΟΚτζή θα έπρεπε να τον βάζει σε σκέψεις. Για το ποιες τελικά είναι οι αληθινές προθέσεις της.

Παρακολουθώ από το απόγευμα μια φάρσα. Τον τρόπο που η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Τον Γενάρη της έφταιγε η ΕΕΑ και ο Αυγενάκης και θα χώριζε την Ελλάδα στα δύο.

Τον Φλεβάρη περίμενε το σκεπτικό του πορίσματος για να δείξει τη… γελοιότητα του έχοντας σεβασμό στους τακτικούς δικαστές του ποδοσαφαίρου.

Προς τον Μάρτη πήγε και στα πολιτικά δικαστήρια ψάχνοντας μια προσωρινή διαταγή που θα έβαζε φρένο στις εξελίξεις.

Τον Απρίλη μας είπαν ότι τελικά χρειαζόμαστε ξένους δικαστές. Ξένους έχει το CAS; Γιατί δεν πάνε μια βόλτα από εκεί; Όχι στα λόγια. Στις πράξεις. Να μάθει και η UEFA για τον Καλπαζίδη που το πρωί έμπαιναν 5 εκατ ευρώ στον λογαριασμό του ως μέρισμα από την RFA και το μεσημέρι δάνειζε τα περισσότερα από αυτά στον ΠΑΟΚ για να πάρει μετοχές μιας ζημιογόνου εταιρίας. Και όλα αυτά παραμονή της προθεσμίας για το FFP. Θα τα εκτιμήσει δεόντως όλα αυτά η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αλλά τι λέω: Uefamafia και αυτοί. Το είπε και αυτό ο ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι.

Ποιος ξέρει; Ίσως τελικά η λύση είναι οι εξωγήινοι.

Έπαιξε ένα βίντεο το δελτίο του Open απόψε. Και έκανε το site της αλήθειας να… κοκκινίσει.

Στημένος ο Αυγενάκης, που ανήκει στη Κυβέρνηση που χαριστικά έσωσε τον ΠΑΟΚ.

Στημένη η ΕΕΑ λες και τα έγγραφα της Alphabank και των άλλων τραπεζών που επιβεβαιώνουν τις διαδρομές του χρήματος τα πλαστογράφησαν τα μέλη της Επιτροπής.

Ακόμη και για τον Μητσοτάκη και για τον Γεραπετρίτη αράδιασαν ένας σωρός ψέματα. Είπαν λέει αυτοί ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική, αλλά οι δικαστές δεν τους άκουσαν και.. υπέκυψαν. Οι δικαστές της Σούπερ Λιγκ, οι δικαστές της ΕΠΟ. Οι δικαστές του Διαιτητικού Εφετείου και οι δικαστές του ΣτΕ που αρνήθηκαν να εκδώσουν το… μπαλαντέρ της προσωρινής διαταγής. Ποιοι από όλους; Όλοι μαζί. Όλοι στημένοι, γιατί δεν βρίσκεται κάποιος να κάνει τα στραβά μάτια στον Ιβάν και στους δικηγόρους του. Εκείνους που στην ακροαματική διαδικασία της ΕΕΑ επιχειρηματολόγησαν με τον ισχυρισμό ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι του Σαββίδη.

Για μια στιγμή όμως ρε παλικάρια; Ποιος σας είπε ακριβώς ότι οι δικαστές έχουν την υποχρέωση να ακούν τις Κυβερνήσεις; Τους διαχωρισμούς των εξουσιών εκεί στο Ροστόφ μάλλον δεν τους μάθατε καλά. Λογικό… Έτσι συμβαίνει στη Ρωσία. Εδώ είναι Ελλάδα όμως. Και η Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Γραμμένος και ο Μπέος. Ούτε ο

Κοντονής με τον Βασιλειάδη;

Έδωσαν λέει οι δικαστές το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό; Ποιο πρωτάθλημα; Αυτό που ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη ήταν 7 βαθμούς πίσω με τη λήξη της κανονικής περιόδου και εξαπτέρυγα μετά το… πάρτι στην Τούμπα δήλωναν πως χάθηκε οριστικά από τον προπονητή; Το πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός έβαλε στα… δίχτυα και τον ΠΑΟΚ, και την Εξυγίανση; Σήμερα το έχασες κύριε Σαββίδη αυτό το πρωτάθλημα; Σήμερα που δεν υποβιβάστηκες λόγω χάρης της Κυβέρνησης;

Τελικά μπορεί σαν διοίκηση να μην λες μια. Αλλά τουλάχιστον έχεις χιούμορ. Έστω και… μαύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ