Παναθηναϊκός: Άγνοια για υπογραφές ΑΠΟΕΛ – Αποστολάκη

Παναθηναϊκός: Άγνοια για υπογραφές ΑΠΟΕΛ – Αποστολάκη

Καμία από τις τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός, ΑΠΟΕΛ, Αποστολάκης) δεν επιβεβαιώνει πως ο παίκτης υπέγραψε στους Κύπριους.

Στην Κύπρο υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για υπογραφές του Κώστα Αποστολάκη με τον ΑΠΟΕΛ και για αναμονή από πλευράς του παίκτη προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ενημέρωση επί του θέματος, ενώ διαψεύδεται τόσο από τον ΑΠΟΕΛ όσο και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνει άγνοια επί του θέματος τονίζοντας πως όχι απλώς δεν υπάρχουν όχι απλώς υπογραφές, αλλά ούτε καν συμφωνία. Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά αυτό απέχει πολύ από τα περί… deal.

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ενημέρωση από τον παίκτη, καθώς σε περίπτωση που υπέγραφε θα έπρεπε να είχε ήδη ενημερώσει την ΠΑΕ για την απόφασή του. Στο «τριφύλλι» έχουν μπει σε αναμονή λόγω κορωνοϊού όλα τα θέματα και επιφυλάσσονται για τις τελικές συζητήσεις με τον παίκτη όταν επιστρέψει μια κάποια κανονικότητα.

Ο Αποστολάκης, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στον Παναθηναϊκό και αναμένει. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ναύπλιο ακολουθώντας το πρόγραμμα εκγύμνασης που έχει δοθεί στους παίκτες και περιμένει πότε ή… αν θα αρχίσουν τα playoffs για να επιστρέψει στην Αθήνα για προπονήσεις και αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ