Ποντένσε: «Με βοήθησε πολύ ο Μαρινάκης» (pics)

Ποντένσε: «Με βοήθησε πολύ ο Μαρινάκης» (pics)

Μέλι έσταξε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ντάνιελ Ποντένσε σε ερωτήσεις που δέχτηκε στο instagram με τον Πορτογάλο να αναφέρεται επίσης με πολύ καλά λόγια για πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό αλλά κι ούτε οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» εκείνον. Σε live που έκανε στο instagram δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από οπαδούς των Πειραιωτών με τον ίδιο να μην κρύβει την επιθυμία του να γυρίσει κάποια μέρα.

Ο Πορτογάλος άσος της Γουλβς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολύ καλός πρόεδρος, με βοήθησε πολύ σε κάθε στιγμή που χρειάστηκα κάτι στην Ελλαδα. Έχει πολλή πίστη σε εμένα. Ευγνώμων για την πίστη του».

Επίσης αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα λέγοντας: «Ο Τσιμίκας βελτιώθηκε αρκετά. Πολύ δυνατός, κορυφαίος ποιοτικά στην άμυνα και στην επίθεση! Και ένας σπουδαίας φίλος».

Ενώ αποθέωσε τον Κώστα Φορτούνη για το ταλέντο του, εκφράζοντας όμως ένα παράπονο χαρακτηρίζοντάς τον… τεμπέλη στο θέμα της δουλειάς. «Ποιοτικά είναι ο Φόρτο (σ.σ. Φορτούνης) ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στην ζωή του. Έχει όλη την ποιότητα που διαθέτουν οι μεγάλοι παίκτες… αλλά είναι πολύ τεμπέλης. Το ξέρει αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις απαντήσεις που έδωσε σχετικά με τον Ολυμπιακό.

Για τον Μαρινάκη:

Για τον καλύτερο προπονητή που είχε:

Το πιο εντυπωσιακό γήπεδο Που έχει παίξει:

Την πιο «καυτή» ατμόσφαιρα στην Ελλάδα:

Τον πιο δύσκολο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει:

Την καλύτερη ατμόσφαιρα που βίωσε στο Καραϊσκάκη:

Το καλύτερό του γκολ με τον Ολυμπιακό:

Εάν θα έπαιζε σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα:

Εάν υπόσχεται ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει στον Ολυμπιακό:

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα, στην οποία έχει παίξει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ