Ολυμπιακός : Με Χατζισαφί, αλλά χωρίς Βούκοβιτς, Φιγκέιρας στη Λάρισα

Ολυμπιακός : Με Χατζισαφί, αλλά χωρίς Βούκοβιτς, Φιγκέιρας στη Λάρισα

Ο Ιρανός αμυντικός του Ολυμπιακού, Εχσάν Χατζισαφί είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα και ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε μετά τη σημερινή προπόνηση, την αποστολή των πειραιωτών για τον αυριανό αγώνα. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Εχσάν Χατζισαφί, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών να δείχνει στου Ρέντη πως είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο Κόντης συμπεριέλαβε τον 27χρονο αμυντικό στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού. Στα πλάνα του υπηρεσιακού τεχνικού των πρωταθλητών είναι και ο Σισέ, καθώς ο Σενεγαλέζος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί. Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά για τον αγώνα στη Λάρισα είναι η ακόλουθη: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ