«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Φαν Λα Πάρα» (vids)

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Φαν Λα Πάρα» (vids)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των ομάδων που επιθυμούν την απόκτηση του 28χρονου πρώην εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα, Ράιβ Φαν Λα Πάρα.

Η δράση στο ποδόσφαιρο έχει «παγώσει» λόγω της πανδημίας εδώ και σχεδόν 1,5 μήνα ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ. Έτσι και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ, Ράιβ Φαν Λα Πάρα.

Ο Ολλανδός άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού και έμεινε ελεύθερος από την σερβική ομάδα με τη διακοπή λόγω του ιού. Έτσι από τις αρχές του τρέχοντος μήνα είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του με την ιστοσελίδα «fcupdate.nl» να αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αλλά και ομάδες από Αγγλία και Τουρκία ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Βέβαια όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο ίδιος θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά μέχρι στιγμής καμία ομάδα της Ολλανδίας δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Χάντερσφιλντ και με τους «ερυθρόλευκους» κατέγραψε φέτος 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ ενώ έπαιξε και σε πέντε ματς στο Champions League όπου ήταν και αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Καέν, Χερενφέιν, Γουλβς, Μπράιτον και Μίντλεσμπρο ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών της Φέγενορτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ