Σούπερ Λιγκ: Ο θρίαμβος της κανονικότητας, παντού…

Σούπερ Λιγκ: Ο θρίαμβος της κανονικότητας, παντού…

Η επιστροφή στη δράση δρομολογείται σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι με πρωτάθλημα και «μάχη» για προημιτελικά Γιουρόπα Λιγκ. Η κανονικότητα επιστρέφει…

Φανταστείτε απλά στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στις 2 Απριλίου να επικρατούσε η άποψη να μπει άμεσα «λουκέτο» στη φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο. Να κλείναμε το μαγαζί δηλαδή θεωρώντας πως είναι αδύνατο να παιχθεί ξανά ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού.

Θυμίζω πως υπήρχαν αρκετοί που ήθελαν άμεσα οριστική διακοπή με τον ΠΑΟ να ξεκινά το θέμα, θυμίζω επίσης πως ο ΠΑΟΚ «επένδυσε» επικοινωνιακά πάνω στην οριστική διακοπή για να σώσει την κακή για αυτόν χρονιά, για τα δεδομένα των τελευταίων δύο χρονών βεβαίως, και όχι συνολικά καθώς η 2η θέση μόνο αποτυχία δεν είναι για αυτόν.

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως επένδυσε στην διακοπή και για να γλιτώσει κάτι στο οικονομικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως και να έχει όμως οι ακραίες φωνές δεν ακούστηκαν τότε, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και τώρα στα τέλη του μήνα μετά από τις πολύ καλές εξελίξεις στη «μάχη» του κορωνοιού στη νέα τηλεδιάσκεψη που αναμένεται να γίνει όλα οδηγούν στην επιστροφή στην κανονικότητα.

Τα όσα είπε και σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης δείχνουν τον δρόμο. Προπονήσεις ξανά μέσα στο Μάιο, λογικά λίγο μετά το πρώτο 10ημερο και έτσι δυνατότητα να γίνουν αγώνες μέσα στον Ιούνιο. Να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, να γίνουν οι αγώνες του Κυπέλλου, να έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι.

Καλοκαίρι χωρίς προετοιμασίες αλλά με ντέρμπι και για τον Ολυμπιακό με ευρωπαικές προκλήσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και βλέπουμε!

Είναι μεγάλη υπόθεση που η Ελλάδα βγαίνει δυνατή από μια τέτοια δοκιμασία και αποτελεί παράδειγμα για όλο τον κόσμο!

Φανταστείτε εκεί που όλοι αποθεώνουν την Ελλάδα για την σπουδαία επιτυχία στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, να είχαν αποφασίσει κόντρα σε όλα να βάλουν λουκέτο στην λίγκα από τις αρχές Απριλίου.

Ευτυχώς επικράτησε η λογική και θα έχουμε ξανά την μπαλίτσα να κυλάει στο χορτάρι, έστω χωρίς κόσμο, έστω και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες.

Σημασία έχει η επιστροφή στην κανονικότητα. Όχι μόνο για τον πρωταθλητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ