Ολυμπιακός : Οι Ρώσοι στέλνουν Ντόβμπνια

Ολυμπιακός : Οι Ρώσοι στέλνουν Ντόβμπνια

Το διαμαντάκι της Εθνικής Ρωσίας Κ21, Αλεξάντερ Ντόβμπνια, κοιτάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του

Την περίπτωση του 21 ετών κεντρικού αμυντικού του Εθνικού Άχνας, Αλεξάντερ Ντόβμπνια, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ρώσικα δημοσιεύματα.

Ο νεαρός άσος κοιτάζει τον κόσμο πάνω από το 1,89 και είναι διεθνής με την Κ21 της Ρωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ19 και τη δεύτερη ομάδα της Λοκομοτίβ Μόσχας πριν μετακομίσει (το καλοκαίρι του 2016) στην Κύπρο για τον Εθνικό Αχνάς. Φέτος μετράει 16 συμμετοχές.

Γεννήθηκε στην Ρωσία 14 Φλεβάρη του 1996 και έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια των μικρών ομάδων της χώρας. Συγκεκριμένα στην Κ15 μέτρησε μία συμμετοχή, στην Κ16 έχει 10, ενώ στην Κ21, στην οποία ντεμπούταρε στις 14 Μαρτίου του 2017 έχει μέχρι στιγμής τρεις εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός ο οποίος δείχνει να επενδύει συχνά σε νεαρούς, θηριώδεις αμυντικούς δεν αποκλείεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση του Ντόβμπνια που πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει τα τελευταία χρόνια οι Ερυθρόλευκοι για τη θέση του στόπερ. Θυμίζουμε, τελευταίο παράδειγμα αυτό του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, που ετοιμάζεται το καλοκαίρι να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ