Φαβορί για Μπούα ο Ολυμπιακός

Φαβορί για Μπούα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μπούα της Βασιλείας και μάλιστα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στην περίπτωση του Ελβετού εξτρέμ.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου με τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί. Από τις προπονήσεις λοιπόν μέχρι και το μεταγραφικό κομμάτι λοιπόν υπάρχει μια στασιμότητα και οποιαδήποτε εξέλιξη αναμένεται μετά το πέρας της καραντίνας.

Ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του μπορεί να ακολουθεί τα μέτρα της κυβέρνησης στο έπακρον και να συμβάλει στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας, όμως παράλληλα προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους απασχολούν και βρίσκονται ήδη σε επαφές για να προχωρήσουν τις υποθέσεις.

Μια από αυτές είναι και του Κέβιν Μπούα της Βασιλείας, όπου ο Ολυμπιακός έκανε κρούση όπως αποκάλυψε to10.gr. Ο Ελβετός εξτρέμ της Βασιλείας φαίνεται πως έχει όλο το «πακέτο» που ψάχνουν οι Πειραιώτες μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς, ενώ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Ελβετία υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε ήδη πρόταση στον Μπουά. Πρόταση που φέρεται να αφορά 3ετές συμβόλαιο και να ακουμπάει τις 600.000 ευρώ τον χρόνο. Ποσό που, όπως σημειώνεται από τους Ελβετούς, καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Μπούα ειναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ σημερινά δημοσιεύματα θέτουν τους ερυθρόλευκους ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του.

Μπορεί η Βασιλεία να θέλει να δέσει τον Μπούα με νέο συμβόλαιο, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες ομάδες (όπως η Μπεσίκτας) που παρακολουθούν την περίπτωσή του, όμως ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ