Ιντέγε: «Θα αποφασίσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου»

Ιντέγε: «Θα αποφασίσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου»

Χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος υπογράμμισε πως θα αποφασίσει για τη συνέχιση της καριέρας του μαζί με την οικογένειά του.

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Μπράουν Ιντέγε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας.

Ο Αφρικανός επιθετικός μίλησε για την πανδημία, το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την εθνική του ομάδα.

«Όλοι είναι σε καραντίνα. Αλλά με την ευλογία του Θεού θα τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση. Είναι η δουλειά μας. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp και από την ομάδα μας γράφουν ένα πρόγραμμα για να διατηρούμαστε σε φόρμα», ανέφερε αρχικά o 32χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Ελπίζουμε ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν. Παίζω βίντεο παιχνίδια και ακολουθώ το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά, ο Ιντέγε υπογράμμισε:

«Η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Στο ποδόσφαιρο ζεις κάθε μέρα ξεχωριστά. Οταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα καθίσω κάτω και θα αποφασίσω με την οικογένειά μου. Μιλάω την γλώσσα, αν και είναι λίγο πολύπλοκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ