Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αγωνίζεται αύριο ξημερώματα κάποιος Ελληνας αθλητής για να ξυπνήσουμε και να ΜΗΝ δούμε την προσπάθειά του στην ΕΡΤ;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δούμας: «Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις με την Τούμπα»

Εντός χρονοδιαγράμματος βρίσκονται οι ενέργειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το νέο γήπεδο, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα.

Δούμας: «Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις με την Τούμπα» | to10.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τη νέα Τούμπα, σύμφωνα με τον Τάκη Δούμα. Ο αρχιτέκτονας ο οποίος έχει ενεργή ανάμειξη στον σχεδιασμό εξήγησε ότι η πανδημία του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις δεν έχουν μπλοκάρει τις ενέργειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Δούμα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

«Έχει κατατεθεί προ διμήνου η μελέτη για το χωροθέτηση του γηπέδου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το Υπουργείο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει ως προτεραιότητα την εξέταση της μελέτης. Πλέον ασχολείται και το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι τρεις κύριοι παίκτες για την έγκριση, τα δυο Υπουργεία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τρέχουν αυτή τη μελέτη.

Παράλληλα το συντονισμό τον κάνει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται ενεργά με το θέμα και το «τρέχει». Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Επομένως η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Η Κυβέρνηση έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς φεύγει ο φάκελος από τη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει καμιά απόκλιση του χρονοδιαγράμματος και υπάρχει πρόθεση από την Κυβέρνηση να το τρέξει χωρίς καθυστερήσεις. Το πότε θα γίνει στο γήπεδο; Χρειάζονται δυο πράγματα: Μέσα στο καλοκαίρι του 2021 θα έχουμε ένα Προεδρικό Διάταγμα στα χέρια μας. Φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στη φροντίδα του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι στιγμής δεν αφήνεται στην τύχη τίποτε».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από