Παναθηναϊκός: Ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκ Φερνάντες

Παναθηναϊκός: Ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκ Φερνάντες

Ο Ισπανός εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης παραμένει στο μπλοκάκι του Τσάβι Ρόκα για το καλοκαίρι.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τσάβι Ρόκα γνωρίζει καλά τον Μαρκ Φερνάντες του Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε αναδείξει τον 29χρονο εξτρέμ στη Σαμπαντέλ, όταν σε ηλικία 19 ετών τον είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Κατά σύμπτωση, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στη Superleague τους τελευταίους μήνες και είναι πιθανόν το καλοκαίρι να συνεργαστούν ξανά στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Η εφημερίδα Live Sport υποστηρίζει ότι ο Φερνάντες περιέχεται στη λίστα του Καταλανού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Φερνάντες μένει ελεύθερος μετά από μία διετία στην Αρκαδία και έχει τον ικανοποιητικό απολογισμό των 54 παιχνιδιών με με 14 γκολ και 2 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει την προοπτική του Παναθηναϊκό και θα ήθελε να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αν ο Παναθηναϊκός πουλήσει τον Χατζηγιοβάνη, τότε θα έχει ανάγκη από δύο εξτρέμ και ο Φερνάντες αναμένεται να ανηφορίσει στο «Καλαφάτης». Όμως, αν ο Ρόκα ψάξει μόνο έναν βασικό για τα άκρα της επίθεσης, προβληματίζεται εάν αυτός πρέπει να είναι ο Φερνάντες. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ