Superleague: Παίρνει… παράταση η τηλεδιάσκεψη οριστικής απόφασης

Superleague: Παίρνει… παράταση η τηλεδιάσκεψη οριστικής απόφασης

Η παράταση των μέτρων για τον κορωνοϊό, που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Στέλιος Πέτσας, φέρνει παράταση και στις οριστικές αποφάσεις της Superleague σχετικά με την επιστροφή στη δράση.

Η ερχόμενη Τρίτη εμφανιζόταν ως η επικρατέστερη μέρα για να γίνει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα, ωστόσο μετά τις ανακοινώσεις του Στέλιο Πέτσα για παράταση των μέτρων για τον κορωνοϊό έως τις 4 Μαΐου είναι πιθανό να πάρει παράταση και η τηλεδιάσκεψη για το ποδόσφαιρο.

Στη Λίγκα περίμεναν τις ανακοινώσεις για την επόμενη μέρα μετά την καραντίνα, που υποτίθεται πως θα έρχονταν στις 27 Απριλίου. Γι’ αυτό και η αρχική του συμφωνία ήταν να τα πουν όλοι μαζί την Τρίτη, μία μέρα μετά την 27η Απριλίου.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε στους πολιτικούς συντάκτες ότι η κυβέρνηση παρατείνει τα μέτρα και επί της ουσίας δεν μπορούν από τη Σούπερ Λίγκα να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση αν δεν έχουν κάτι χειροπιαστό και ανακοινώσιμο στα χέρια τους, όπως το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει κάποια συζήτηση για ένα αρχικό πλάνο, με την παρουσία των εκπροσώπων της ομάδας εργασίας και να αφήσουν τις οριστικές αποφάσεις για μετά τις 4 Μαΐου.

Πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι η επιστροφή στις προπονήσεις στα μέσα Μαΐου και η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στα μέσα Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ