Χασάν: «Δεν ανέφερα ποτέ πως ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζέρ μου»

Χασάν: «Δεν ανέφερα ποτέ πως ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζέρ μου»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ψευδείς ειδήσεις όσα δημοσιεύτηκαν στο εξωτερικό και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι οι Πειραιώτες συζητούν με τον μάνατζέρ του.

Το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν, στις οποίες ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων ανέφερε, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ότι οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον ατζέντη του για να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο ωστόσο ποτέ δεν ειπώθηκε ποτέ από τον διεθνή στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος με δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι οι Πειραιώτες συζητούν με τον μάνατζέρ του.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός προέβει σε κατηγορηματική διάψευση των χθεσινών δημοσιευμάτων και ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι η υγεία των ανθρώπων και ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Συγκεκριμένα, ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε: «Δεν ανέφερα ποτέ πως ο Ολυμπιακός μιλάει με τον μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα στο ποδόσφαιρο, αρκετά με τις ψευδείς ειδήσεις! Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι η υγεία των ανθρώπων και ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα».

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης ήταν ψευδείς ειδήσεις και ουδέποτε έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ