«Άνοιγμα» του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ

«Άνοιγμα» του Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ

Η πλευρά του Μουαμέρ Τάνκοβιτς επιχείρησε να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ποια η αντίδραση της Ένωσης...

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα καθώς η Ένωση κινήθηκε για την απόκτησή του αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν υπερβολικές. Ο Ίλια Ίβιτς είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα αν και αγωνίζεται κυρίως στα άκρα και συγκέντρωνε τα στοιχεία που αναζητούσε η ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν μάλιστα είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 ματς με τη φανέλα της Χάμαρμπι.

Τότε η υπόθεση δεν προχώρησε με τον 25χρονο εξτρέμ να φτάνει τον Ιανουάριο πολύ κοντά στην Τζένοα η οποία θα έδινε και χρήματα στην Χάμαρμπι αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή με τον Σουηδό άσο να έχει περάσει μάλιστα και τα ιατρικά τεστ. Πλέον και με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ο Τάνκοβιτς φέρεται σύμφωνα με την «Live Sport» να έκανε ο ίδιος άνοιγμα προς την πλευρά της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Τάνκοβιτς προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Ίλια Ίβιτς ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν βιάζεται με την κατάσταση να είναι τόσο ρευστή λόγω της πανδημίας. Όταν επιστρέψουμε στην… κανονικότητα είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση με δεδομένο ότι ο παίκτης μένει και ελεύθερος και είναι σίγουρο πως οι απαιτήσεις του αυτή τη φορά θα είναι πιο λογικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ