Ο ΠΑΟΚ ζητάει… δόσεις από τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ ζητάει… δόσεις από τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη Σπόρτινγκ ότι θα στείλει λεφτά για τον Μίσιτς, αλλά ζήτησε διευκόλυνση στις δόσεις από τους Πορτογάλους.

Ακόμη ένα επεισόδιο φαίνεται πως έχουμε στο σίριαλ του Γιόσιπ Μίσιτς που όλο… κλείνει στον ΠΑΟΚ και τελικά παραμένει δανεικός. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ενημερώσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πως θα πληρώσει για να αποκτήσει τον παίκτη. Και εδώ είναι το θέμα και το πρόβλημα για τη μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα του Κροάτη χαφ είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά ο ΠΑΟΚ λόγω του FFP και του προβλήματος που αντιμετωπίζει, δεν δύναται να πληρώσει όλο το ποσό καθώς δεν γίνεται να φανεί πως μετακινεί πολλά χρήματα.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» ζητούν από την πορτογαλική ομάδα να δεχτεί την αποπληρωμή σε δόσεις κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει αφού πρόκειται για ρήτρα. Για να δεχθούν τις δόσεις οι Πορτογάλοι, θα πρέπει το τελικό ποσό να αυξηθεί και ο ΠΑΟΚ να πληρώσει συνολικά περισσότερα από τα δυο εκατ. ευρώ της ρήτρας. Κάτι που φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση.

Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της Σπόρτινγκ που όπως και να ‘χει είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν δύναται να πληρώσει την ρήτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ