«Στο… κυνήγι για Τσιμίκα και η Τορίνο»

«Στο… κυνήγι για Τσιμίκα και η Τορίνο»

Οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα αυξάνονται, αφού και η Τορίνο προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον Έλληνα μπακ.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στο ποδόσφαιρο, ακόμα και τις προπονήσεις, παρόλα αυτά το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα ολοένα και αυξάνεται.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Έλληνα μπακ τη φετινή σεζόν έχουν εκτοξεύσει την αξία του και έχουν αναγκάσει τη… μισή Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Ο Τσιμίκας αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Νάπολι για το καλοκαίρι, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και η Λίβερπουλ κοιτάζει την περίπτωση του, αλλά και ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Ίντερ, η Άρσεναλ και η Λέστερ.

Το ενδιαφέρον των παρτενοπέι για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά πλέον φαίνεται ότι πέρα από τους Ναπολιτάνους και τους συλλόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, προστέθηκε ακόμη ένας. Ο λόγος για την Τορίνο, που φέρεται να μπαίνει δυναμικά στη «μάχη» για την απόκτηση του Έλληνα μπακ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Tuttosport, ο Κώστας Τσιμίκας κοστολογείται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά με την κρίση του κορωνοϊού, αυτό το ποσό ενδεχομένως να πέσει. Αυτή η εξέλιξη, δίνει νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση, ενώ τονίζεται ότι η Τορίνο ίσως μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του με νέα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τσιμίκας είναι στην κορυφή της λίστας τόσο της Νάπολι, αλλά και της Ίντερ, της Τορίνο και της Άρσεναλ, με όλες τις ομάδες ωστόσο να περιμένουν να περάσει η πανδημία για να κινηθούν για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ