Ανουάρ: «Θέλω να κερδίσω μια θέση στη Βαγιαδολίδ»

Ανουάρ: «Θέλω να κερδίσω μια θέση στη Βαγιαδολίδ»

Ο Ανουάρ παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αγωνιστεί δανεικός στον Παναθηναϊκό, όμως τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ.

Ο Ανουάρ σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αγωνιστεί δανεικός στους πράσινους.

«Θέλω να κερδίσω μία θέση στη Βαγιαδολίδ και να δείξω τις ικανότητές μου γιατί νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Στον Παναθηναϊκό πάντως είμαι χαρούμενος και ήταν μια καλή επιλογή, το σημαντικό είναι να νιώθω άνετα και αυτό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε και συνέχισε:

«Τα πηγαίνω πολύ καλά εδώ, με έχει βοηθήσει να συνεχίσω να ωριμάζω ως παίκτης, να αποκτήσω εμπειρίες. Οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι του κλαμπ και οι οπαδοί έκαναν τα πάντα πολύ εύκολα για μένα από την πρώτη μέρα, οπότε χαίρομαι που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με την έναρξη και πάλι του πρωταθλήματος ο Ισπανός άσος υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί μια συνέχεια.
«Νομίζω ότι θα συνεχιστεί, όλοι θέλουμε να απολαύσουμε ξανά αυτό που μας αρέσει, αλλά πριν από το ποδόσφαιρο υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχει η ζωή και εάν υπάρχει έστω ελάχιστος κίνδυνος, όχι μόνο για τους παίκτες αλλά για όλους, θα πρέπει να αναβληθεί και να επανέλθει όταν όλα έχουν επιστρέψουν στο φυσιολογικό», ανέφερε και σχολίασε για το ενδεχόμενο να γίνονται οι αγώνες χωρίς την παρουσία οπαδών.

«Είναι κάτι λυπηρό γιατί ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή στο άθλημα και χωρίς αυτόν δεν έχει νόημα. Ο κόσμος μεταδίδει το πάθος και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ