Ο Μαουρίτσιο δεν ήθελε να ακούει για… Λουτσέσκου!

Ο Μαουρίτσιο δεν ήθελε να ακούει για… Λουτσέσκου!

Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ που παραλίγο να χαλάσει λόγω... Λουτσέσκου έκανε ο Μαουρίτσιο στη Βραζιλία!

Ο Μαουρίτσιο αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Και φυσικά έναν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος από τους Θεσσαλονικείς, τη σεζόν 2018-19. Ο ίδιος, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του ήταν πολύ πιθανό να μην πραγματοποιηθεί. Και αυτό, λόγω της παρουσίας του Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου!

Οχι, ο Μαουρίτσιο δεν είχε προσωπικά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Αλλά είχε προσωπικά και μάλιστα σοβαρά, με τον πατέρα του. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου του είχε αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις ως προπονητής του στη Ζενίτ, τον είχε αφήσει εκτός πλάνων, δεν τον εμπιστεύθηκε ποτέ και για αυτόν τον λόγο ήταν αρνητικός για να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2017.

Ο Μαουρίτσιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τους παίκτες του μπαμπάς Λουτσέσκου, που τον έκαναν να είναι αρνητικός για τον Δικέφαλο. Αρνηση που άλλαξε αφού τα είπε με τον Ραβάν Λουτσέσκου…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαουρίσιο:

Για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι Βραζιλιάνοι έπαιζαν κανονικά στην Σαχτάρ. Ήλπιζα ότι θα με εμπιστευόταν, όπως με τους άλλους συμπατριώτες μου στην Σαχτάρ, αλλά ήταν πολύ κλειστός. Είχε τις δικές του προτιμήσεις για το παιχνίδι και αν δεν ταιριάζεις με αυτές, τότε…ciao! Ο Ντάνι ήταν ένας θρύλος της Ζενίτ και ένα παράδειγμα για μένα. Ο Λούτσεσκου έπαψε να τον εμπιστεύεται. Το έχει αυτό, αν είσαι “δικός του” παίκτης και ταιριάζεις με τα θέλω του, τότε θα παίζεις».

Για την απόφαση του να πει «ναι» στον ΠΑΟΚ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήρθε σε μένα, κοίταξα ξανά το όνομα του προπονητή και είδα… Λουτσέσκου ξανά! Αλήθεια, ήθελα να αρνηθώ! Αλλά ο Ράζβαν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μιλήσαμε και μου είπε : “Ο μπαμπάς μου είπε πολλά καλά για σένα”. Σε γενικές γραμμές, όλα ήταν πολύ καλύτερα με τον γιο παρά με τον πατέρα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ