ΠΑΟΚ: Πέλκας VS Ιβιτς

ΠΑΟΚ: Πέλκας VS Ιβιτς

Ο Ελληνας χαφ συγκεντρώνει το 57% των ψήφων των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον καλύτερο επιτελικό χαφ της τελευταίας 10ετίας, ενώ ο Σέρβος το 33%.

Ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας 11άδας της δεκαετίας διενεργεί ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Βλάνταν Ιβιτς να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των ασπρόμαυρων οπαδών στη μάχη για τον καλύτερο επιτελικό χαφ των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας μέσος συγκεντρώνει το 57% της προτίμησης των οπαδών του Δικεφάλου, έχοντας λάβει 2,5 χιλιάδες ψήφους, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς έχει λάβει το 33% των ψήφων, ήτοι 1.400.

Την τετράδα συμπληρώνουν οι Ζβόνιμιρ Βούκιτς και τον Φακούντο Περέιρα, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν πάρει πολλούς ψήφους, καθώς έχουν λάβει μόλις από 4% σε σύνολο 4.500 ψήφων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Πέλκας μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει συνολικά 191 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 32 ασίστ, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς είχε 133 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα και απολογισμό 24 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ